Kwaliteit

De belangrijkste succesfactor van Pervasco

Kwaliteit staat bij Pervasco hoog in het vaandel. Al onze producten bevatten geen kleurstoffen en uitsluitend natuurlijke smaakstoffen. Ook is er vanuit de markt meer en meer vraag naar glutenvrije producten. Ook hier kunnen wij gehoor aangeven met een meerderheid van onze producten. Ditzelfde geldt voor de vraag naar Halal gecertificeerde snoepjes.

Om consumenten te helpen bij het maken van de voor hun juiste keuze is het aanbieden van en uitbreiden naar suikervrije producten voor ons ook steeds belangrijker. Om verschillende van onze internationale klanten te voorzien van onze goederen gelden er strenge regels met betrekking tot kwaliteit en hygiëne. Hiervoor worden consequent audits uitgevoerd waarbij wij keer op keer bewijzen dat wij hieraan voldoen.

How it's
made
FAQ

Hoeveel mensen werken er bij Pervasco?

In totaal werken er ongeveer 60 mensen bij Pervasco verdeeld over onze vestingen in Breskens, Rotterdam en Antwerpen.

Ik wil graag meer weten of de ingrediënten die gebruikt worden om de snoepjes te maken. Waar kan ik deze informatie vinden? 

U kunt deze informatie vinden op onze zogenaamde merkensites. Hier worden de ingrediënten en voedingswaarden per product benoemd. Via onze merken kun je doorlinken naar de websites.

Waar kan ik meer informatie vinden over de zoetwarenindustrie? 

Bij onze branchevereniging IBZ kunt u terecht voor algemene informatie over de zoetwaren industrie.

Ik heb een vraag/klacht/compliment/suggestie over een product. Waar kan ik dit kwijt?

U kunt een e-mail sturen naar info@pervasco.com

Ik wil graag in contact komen met één van uw verkopers om een eventuele samenwerking of ideeën te bespreken. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?

U kunt telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer +3110 414 26 22, ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@pervasco.com. 

Adres van Pervasco België
Adres Pervasco Fabriek